Selvbyg Support kan tilbyde at være jeres personlige sparringspartner og byggerådgiver, når I vil opføre jeres nye hus. Vi fintegner projektet efter jeres ønsker og tager os af papirarbejdet med myndighederne. Ja, vi er med hele vejen – fra de første skitser til indflytningsklar bolig.

Byg nyt hus uden besvær

Som nybyggere vil I blive præsenteret for mange krav fra myndighedernes side. Papirarbejdet kan være uoverskueligt.

Hvis i vælger at bygge nyt hus med Selvbyg Support hjælper vi med at håndtere de mange dokumenter og bevare overblikket over alt fra ansøgning om byggetilladelse til ingeniørberegninger af bygningselementernes bæreevne til energimærke og ibrugtagningstilladelse.

Stor valgfrihed i processen

Hos Selvbyg Support har vi en håndværksfaglig viden og et rigtig godt kendskab til byggebranchen. Det betyder, at vi har mulighed for at indhente tilbud fra de dygtigste håndværkere. Som kunde hos os har I dog også stor valgfrihed i forhold til selv at vælge en bestemt håndværker eller være medbygger, hvis I ønsker det.
Selvbyg Support styrer byggeriet og koordinerer hele processen, indtil det nøglefærdige hus kan afleveres. Vi sørger for de nødvendige kontrakter og sikrer derved en fast indflytningsdato.

Rådgivningspakke til nybyg

Efter det første uforpligtende møde kan vi fastlægge et konkret tilbud. Hos Selvbyg Support kan vi stå for hele projektet eller dele af projektet.

Rådgivningspakke

Med Selvbyg Support som rådgiver på nybyggeriet kan du forvente rådgivning og hjælp til nedenstående. Vi sammensætter altid forløbet, så det passer til ønsker og behov.

Hvad indeholder pakken?

  • Arkitektskitser
  • Tegningssæt 
  • Byggetilladelse
  • Indhentning af tilbud fra entreprenør
  • Udarbejdelse af kontrakt med entreprenør
  • Styring og koordinering af entreprenør i byggeperioden
  • Byggepladstilsyn
  • Afleveringsgennemgang med entreprenøren og bygherre

Prisen for rådgiverpakken afhænger af størrelsen og projektet som skal opføres, men en tommelfingerregel er, at rådgiverpakken ligger imellem 5 til 7% ud fra byggesummen.

Selvbyg Support er i stand til at give et realistisk bud på byggeriets samlede kvadratmeterpris, når vi sammen med jer har afklaret forventninger til indretning og materialevalg.

Selvbyg Support har flere gode samarbejdspartnere, blandt andet arkitekt Allan Trøjborg

Allan Trøjborg er en arkitekt, der har en forkærlighed for rene linjer og fokus på detaljen. Med en bred faglig baggrund som håndværker, bygningskonstruktør og arkitekt evner han at kombinere den arkitektoniske æstetik med det pragmatiske, således at stoflighed, arkitektur og detaljer danner et helhedsindtryk. Han tegner og projekterer altid i 3D og er dermed leveringsdygtig i 3D visualiseringer.

Byg en håndværksmesterbolig, se priseksemplerne her

Går i med drømmen om at bygge nyt hus?
Hos Selvbyg Support tilbyder vi mange løsninger indenfor nybyg, og som udgangspunkt kan du se vores estimerede priser herunder, hvor kvm prisen er baseret ud for en sværhedsgrad i udførelsen fra 1 til 3.

Almindeligt og traditionel familiebolig

Kvadratmeterpris:
16.000 kr. inkl. Moms.
*Priserne er inkl. Vores salær

Huset kan laves som et vinkelhus eller et T-hus, hvor bygningsfacaderne er i en standard højde på 2,40 m. eller 2,80 m. Husets gavle er muret helt op i kip, ellers kan gavle også fremstå som afvalmet, hvor facadehøjden vil være ens på alle sider.

Lofthøjden i boligen vil være omkring 2,30 m eller 2,40 m.

Indretningen og materialevalg i huset er selvfølgelig efter jeres ønske.

Kvm prisen for denne type af hus kan variere med 15%, men som udgangspunkt vil byggeomkostninger for 170 kvm med en gennemsnitlig kvm pris, vil være på 2.720.000 kr. inkl. Moms.

Bolig med forskudt bygningskrop

Kvadratmeterpris:
17.000 kr. inkl. Moms.
*Priserne er inkl. Vores salær

Huset kan laves som enkeltstående bygningskroppe, der sammensættes forskudt for hinanden, efter eget ønske.

Bygningsfacaderne kan variere i forskellige højder fra 2,40 m. til 6/8 m. alt efter hvad højdegrænsen er i lokalplanerne. Tagfladen kan laves som sadeltag eller fladtag med tagpap.

Facaderne kan fremstå med gesims eller spring i facaden efter eget ønske.

Indretning og materialevalg i huset er selvfølgelig efter eget ønske.

Kvm prisen for denne type af hus kan variere med 15%, men som udgangspunkt vil byggeomkostningerne for et 170 kvm hus være på 2.890.000 kr. inkl. Moms.

Modernistisk bolig i forskudt plan

Kvadratmeterpris:
20.000 – 25.000 kr. inkl. Moms.
*Priserne er inkl. Vores salær

Huset kan leveres med forskudte gulvplaner.

Bygningerne kan sammensættes efter jeres ønske.

Bygningsfacaderne kan laves efter jeres ønske, og kravet i lokalplanen.

Tagfladen kan laves efter jeres ønske, og kravet i lokalplanen.

Indretning og materialevalg i huset er selvfølgelig efter jeres ønske.

Kvm prisen for denne type af hus kan variere med 15%, men som udgangspunkt vil byggeomkostningerne for et 170 kvm hus være på 3.400.000 kr. inkl. Moms.

“Selvbyg Support trækker på mange års erfaring med byggeledelse og konstruktion. Vi har den brede viden, der skal til for at vejlede jer gennem hele processen. Fra drøm til virkelighed.”

Interesseret i at se et nybyg projekt?

I samarbejde med Arkitekt Allan Trøjborg, der har en forkærlighed for rene linjer og fokus på detaljen. Har selvbyg Support opført et drømmehus, hvor der har været 100% valgfrihed i forhold til udvælgelse af produkter, materialer, planer- og designløsninger til nybyggeriet. Dette har resulteret i et æstetisk hus udover det sædvandlige og en tilfreds kunde hos Selvbyg Support. Uanset størrelse på byggeriet kan vi altid give et realistisk bud på en samlet kvadratmeterpris for nybyggeri.

Projektet er opført igennem vores Pakke 1, som består af et arkitekttegnet hus ud fra jeres behov og ønsker til materialer, design og produkter. Er en løsning som dette ideelt for jer, så tag kontakt til Selvbyg Support og få et uforpligtende tilbud.

Erfaring

Selvbyg Support blev stiftet i 2020 og har base i Thisted.

Et af de større projekter, som Selvbyg Support i 2021 har været involveret i, er ”Redebyg”, nybyggeri af 45 lejeboliger i Klitmøller.

Dennis Jensen har her ageret som projektleder for Tingstrup Murerforretning, der har vundet betonentreprisen.
Selvbyg Support har i projektet arbejdet med deltidsplaner, bestilling af materialer, tilbudsberegning, projektstyring byggemøder, kvalitetssikring, koordinering af arbejdet med totalentreprenøren og planlægning af støbearbejdet.

års erfaring

Selvbyg Support har solidt byggeteknisk indsigt

Hvilket giver mulighed for at præsentere forskellige fleksible indretningsløsninger. På den måde kan byggeprojektet skræddersyes efter jeres ønsker og jeres helt egen personlige stil.

Sammen tager vi en snak om, hvordan jeres drømmehus kan indrettes, sådan at det er hensigtsmæssigt for jer. Hvor skal huset placeres på grunden? Hvordan med etageadskillelse? Vælger I en sydvendt terrasse – eller er I mere til morgensol? Skal der være carport eller garage? Hvordan skal taghældningen være? Hvordan skal huset varmes op og ventileres?

Selvbyg Support har hovedsæde i Thy, og her ved vi præcis hvad der rører på sig i lokalområdet. Så er i på udkig efter nybyg i Thisted, ThyMors eller et andet sted i Nordjylland, så garanterer vi lokale og tekniske håndværkere til jeres projekt. Ved at bruge de bedste lokale håndværkere sikres der en høj kvalitet.

anmeldelser

Hvad siger vores kunder og samarbejdspartnere?

 

Vi hev Selvbyg ind i slutningen af byggeprocessen, som byggesagkyndig. Vi kunne ikke længere selv nå ind til byggefirmaet, der byggede for os. Selvbyg tog over i forhold til kommunikationen mellem os og byggefirmaet. Derudover hjalp Selvbyg os med at understrege og gennemtrumfe de fejl og mangler, som byggefirmaet ikke accepterede i første omgang. Selvbyg udarbejdede en udførlig gennemgang af huset, som blev brugt overfor byggefirmaet. Dette gjorde at byggefirmaet rettede ind og fejl og mangler blev udbedret. Det har givet en tryghed og ro at have Selvbyg med som byggesagkyndig. Selvbyg bidrager med en stor troværdighed og grundighed i sit arbejde. Med ro i maven kom vi i mål med vores hus. Vi skulle have hyret Selvbyg fra starten, inden vi skrev under på projektet, så havde vi sparet mange bekymringer. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til alle om at vælge Selvbyg.

- Pia & Poul Fuglsang

Oprindelig hyrede jeg Selvbyg Support ind som min bygherrerådgiver i forbindelse med byg af nyt hus fra et af DKs større byggefirmaer. I den forbindelse fik jeg rigtig fin vejledning og gode råd omkring tilbud kontrakt. Jeg endte dog med at springe fra kontrakten fra byggefirmaet, fordi mine ønsker/ændringer til huset betød en markant prisforøgelse. I stedet tilbød Selvbyg Support at indhente tilbud fra lokal entreprenør, hvilket viste sig at være svaret for mig. Tilbuddet imødekom både mine ønsker til huset og mit budget. Jeg hyrede Selvbyg Support (pakkeløsning) til at hjælpe, rådgive og følge byggeriet fra start til slut. Jeg giver klart min anbefaling til at bruge Selvbyg Support, hvis du/I står og skal bygge nyt hus, hvad enten det er gennem typehusfirma eller mere på egen hånd. Det er god, stabil og tryg rådgivning.

-Pia Routhe, Klitmøller 

Har stor kendskab til byggeriersfaser, og har stor håndværksmæssigt indsigt. Har kendskab til aftalegrundlaget AB 18, og kan bruge det i praksis. Stor byggeteknik indsigt og forståelse Hurtig respons. Vil anbefale Selvbyg Support til entreprenør og private/offentlig bygherre, som ønsker en rådgiver den håndværksmæssigt forståelse.

- Sennels Entreprenør A/S

Har været yderst tilfreds med hjælpen til vores kvalitetssikring og opsætning af vores byggesager Redebyg og Salviehusende her i Thy

- Handest Vvs