Selvbyg Support kan tilbyde at være jeres personlige sparringspartner og byggerådgiver, når I vil opføre jeres nye hus. Vi fintegner projektet efter jeres ønsker og tager os af papirarbejdet med myndighederne. Ja, vi er med hele vejen – fra de første skitser til indflytningsklar bolig.

Byg nyt hus uden besvær.

Som nybyggere vil I blive præsenteret for mange krav fra myndighedernes side. Papirarbejdet kan være uoverskueligt.

Hvis i vælger at bygge nyt hus med Selvbyg Support hjælper vi med at håndtere de mange dokumenter og bevare overblikket over alt fra ansøgning om byggetilladelse til ingeniørberegninger af bygningselementernes bæreevne til energimærke og ibrugtagningstilladelse.

Stor valgfrihed i processen

Hos Selvbyg Support har vi en håndværksfaglig viden og et rigtig godt kendskab til byggebranchen. Det betyder, at vi har mulighed for at indhente tilbud fra de dygtigste håndværkere. Som kunde hos os har I dog også stor valgfrihed i forhold til selv at vælge en bestemt håndværker eller være medbygger, hvis I ønsker det.
Selvbyg Support styrer byggeriet og koordinerer hele processen, indtil det nøglefærdige hus kan afleveres. Vi sørger for de nødvendige kontrakter og sikrer derved en fast indflytningsdato.

“Selvbyg Support trækker på mange års erfaring med byggeledelse og konstruktion. Vi har den brede viden, der skal til for at vejlede jer gennem hele processen. Fra drøm til virkelighed.”

Rådgivningspakker

Efter det første uforpligtende møde kan I vælge mellem to forskellige rådgivningspakker.

Nybyg pakke 1

Indebærer et arkitekttegnet hus. Prisen er 1200 kroner pr. kvadratmeter inklusive moms

Hvad indeholder pakken?

 • Tegningssæt af arkitekt
 • Byggetilladelse
 • Energiberegning
 • Statisk beregning
 • Indhentning af tilbud fra entreprenører
 • Sammenhold af de indhentede tilbud
 • Udarbejdelse af kontrakter med entreprenører
 • byggetidsplan over samlede byggeperiode
 • Styring og koordinering af entreprenører under hele byggeperioden
 • Kvalitetssikring
 • Fælles gennemgang af bolig inden indflytning
 • Afleveringsgennemgang med entreprenørerne
 • Udarbejdelse af drifts- og vedligeholdelsesplan

Selvbyg Support har flere gode samarbejdspartnere, blandt andet arkitekt Allan Trøjborg

Allan Trøjborg er en arkitekt, der har en forkærlighed for rene linjer og fokus på detaljen. Med en bred faglig baggrund som håndværker, bygningskonstruktør og arkitekt evner han at kombinere den arkitektoniske æstetik med det pragmatiske, således at stoflighed, arkitektur og detaljer danner et helhedsindtryk. Han tegner og projekterer altid i 3D og er dermed leveringsdygtig i 3D visualiseringer.

Økonomi – overblik og fast styring

Selvbyg Support er i stand til at give et realistisk bud på byggeriets samlede kvadratmeterpris, når vi sammen med jer har afklaret forventninger til indretning og materialevalg.

Nybyg pakke 2

Indebærer, at Selvbyg Support tegner huset ud fra jeres oplæg til design og planløsning. Alt, hvad I behøver at komme med, er en håndskitse på et stykke papir. Prisen pr. kvadratmeter er 800 kroner inklusive moms.

Hvad indeholder pakken?

 • Tegningssæt tegnet ud fra jeres idé
 • Byggetilladelse
 • Energiberegning
 • Statisk beregning
 • Indhentning af tilbud fra entreprenører
 • Sammenhold af de indhentede tilbud
 • Udarbejdelse af kontrakter med entreprenører
 • byggetidsplan over samlede byggeperiode
 • Styring og koordinering af entreprenører under hele byggeperioden
 • Kvalitetssikring
 • Fælles gennemgang af bolig inden indflytning
 • Afleveringsgennemgang med entreprenørerne
 • Udarbejdelse af drifts- og vedligeholdelsesplan

Selvbyg Support har solidt byggeteknisk indsigt

Hvilket giver mulighed for at præsentere forskellige fleksible indretningsløsninger. På den måde kan byggeprojektet skræddersyes efter jeres ønsker og jeres helt egen personlige stil.

Sammen tager vi en snak om, hvordan jeres drømmehus kan indrettes, sådan at det er hensigtsmæssigt for jer. Hvor skal huset placeres på grunden? Hvordan med etageadskillelse? Vælger I en sydvendt terrasse – eller er I mere til morgensol? Skal der være carport eller garage? Hvordan skal taghældningen være? Hvordan skal huset varmes op og ventileres?

Selvbyg Support har hovedsæde på Nykøbing Mors, og her ved vi præcis hvad der rører på sig i lokalområdet. Så er i på udkig efter nybyg i Thisted, Thy eller på Mors så garanterer vi lokale og tekniske håndværkere til jeres projekt. Ved at bruge de bedste lokale håndværkere sikres der en høj kvalitet.  

Erfaring

Selvbyg Support blev stiftet i 2020 og har base i Thisted.

Et af de større projekter, som Selvbyg Support i 2021 har været involveret i, er ”Redebyg”, nybyggeri af 45 lejeboliger i Klitmøller.

Dennis Jensen har her ageret som projektleder for Tingstrup Murerforretning, der har vundet betonentreprisen.
Selvbyg Support har i projektet arbejdet med deltidsplaner, bestilling af materialer, tilbudsberegning, projektstyring byggemøder, kvalitetssikring, koordinering af arbejdet med totalentreprenøren og planlægning af støbearbejdet.

års erfaring

anmeldelser

Tilfredshed går begge veje

 

Oprindelig hyrede jeg Selvbyg Support ind som min bygherrerådgiver i forbindelse med byg af hus fra et af DKs større byggefirmaer. I den forbindelse fik jeg rigtig fin vejledning og gode råd omkring tilbud kontrakt. Jeg endte dog med at springe fra kontrakten fra byggefirmaet, fordi mine ønsker/ændringer til huset betød en markant prisforøgelse.

-Pia Routhe, Klitmøller 1/4

I stedet tilbød SelvbygSupport at indhente tilbud fra lokal entreprenør, hvilket viste sig at være svaret for mig. Tilbuddet imødekom både mine ønsker til huset og mit budget. Jeg hyrede SelvbygSupport (pakkeløsning) til at hjælpe, rådgive og følge byggeriet fra start til slut.

-Pia Routhe, Klitmøller 2/4

Under hele processen - fra den første streg på en tegning til det endelige hus - havde jeg tillid til rådgivningen. Alt i alt en hjælp, der betød færre bekymringer og en tryghed for mig. Tilliden blev skabt igennem imødekommenhed, tilgængelighed og grundighed, samt usædvanlig stor tålmodighed og lytten til mig og mine ønsker - hvilke godt kunne stikke af.

-Pia Routhe, Klitmøller 3/4

Jeg giver klart min anbefaling til at bruge SelvbygSupport, hvis du/I står og skal bygge nyt hus, hvad enten det er gennem typehusfirma eller mere på egen hånd. Det er god, stabil og tryg rådgivning.

-Pia Routhe, Klitmøller 4/4

Har stor kendskab til byggeriersfaser, og har stor håndværksmæssigt indsigt. Har kendskab til aftalegrundlaget AB 18, og kan bruge det i praksis. Stor byggeteknik indsigt og forståelse Hurtig respons. Vil anbefale Selvbyg Support til entreprenør og private/offentlig bygherre, som ønsker en rådgiver den håndværksmæssigt forståelse.

- Sennels Entreprenør A/S

Har været yderst tilfreds med hjælpen til vores kvalitetssikring og opsætning af vores byggesager Redebyg og Salviehusende her i Thy

- Handest Vvs