Om os

Selvbyg Support agerer som bygherrerådgiver på baggrund af et betydeligt entreprenørkendskab og en bred viden om byggebranchen.

 

Skarpt blik for kvalitetssikring og sunde, økonomiske løsninger

Flere års erfaring med projektstyring er grundlaget for, at Selvbyg Support kan tilbyde seriøs rådgivning til jer, der sætter gang i offentligt og privat byggeri og derfor har brug for professionel styring gennem hele byggeprocessen.

Vi har et skarpt blik for kvalitetssikring og sunde, økonomiske løsninger.

Selvbyg Support ejes af Dennis Jensen, der er uddannet murer og bygningskonstruktør. Fra 2014 til 2020 har han virket som byggeleder og projektleder for forskellige entreprenører med base i Østjylland

Selvbyg Support har solidt byggeteknisk indsigt

Nævneværdige projekter, som han har haft ansvar for, er boligkomplekserne Åhusene og Risskovbrynet i Århus, Koldinghave i Kolding samt renovering af en butiksarkade ved Klostertorv, Århus.

Erfaring

Selvbyg Support blev stiftet i 2020 og har base i Thisted.

Et af de større projekter, som Selvbyg Support i 2021 har været involveret i, er ”Redebyg”, nybyggeri af 45 lejeboliger i Klitmøller.

Dennis Jensen har her ageret som projektleder for Tingstrup Murerforretning, der har vundet betonentreprisen.
Selvbyg Support har i projektet arbejdet med deltidsplaner, bestilling af materialer, tilbudsberegning, projektstyring byggemøder, kvalitetssikring, koordinering af arbejdet med totalentreprenøren og planlægning af støbearbejdet.

års erfaring

Selvbyg Support har solidt byggeteknisk indsigt

Hvilket giver mulighed for at præsentere forskellige fleksible indretningsløsninger. På den måde kan byggeprojektet skræddersyes efter jeres ønsker og jeres helt egen personlige stil.

Sammen tager vi en snak om, hvordan jeres drømmehus kan indrettes, sådan at det er hensigtsmæssigt for jer. Hvor skal huset placeres på grunden? Hvordan med etageadskillelse? Vælger I en sydvendt terrasse – eller er I mere til morgensol? Skal der være carport eller garage? Hvordan skal taghældningen være? Hvordan skal huset varmes op og ventileres?

Selvbyg Support har hovedsæde i Thy, og her ved vi præcis hvad der rører på sig i lokalområdet. Så er i på udkig efter nybyg i Thisted, ThyMors, Sennels, Tingstrup eller et andet sted i Nordjylland, så garanterer vi lokale og tekniske håndværkere til jeres projekt. Ved at bruge de bedste lokale håndværkere sikres der en høj kvalitet.

anmeldelser

Hvad siger vores kunder og samarbejdspartnere?

 

Vi hev Selvbyg ind i slutningen af byggeprocessen, som byggesagkyndig. Vi kunne ikke længere selv nå ind til byggefirmaet, der byggede for os. Selvbyg tog over i forhold til kommunikationen mellem os og byggefirmaet. Derudover hjalp Selvbyg os med at understrege og gennemtrumfe de fejl og mangler, som byggefirmaet ikke accepterede i første omgang. Selvbyg udarbejdede en udførlig gennemgang af huset, som blev brugt overfor byggefirmaet. Dette gjorde at byggefirmaet rettede ind og fejl og mangler blev udbedret. Det har givet en tryghed og ro at have Selvbyg med som byggesagkyndig. Selvbyg bidrager med en stor troværdighed og grundighed i sit arbejde. Med ro i maven kom vi i mål med vores hus. Vi skulle have hyret Selvbyg fra starten, inden vi skrev under på projektet, så havde vi sparet mange bekymringer. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til alle om at vælge Selvbyg.

- Pia & Poul Fuglsang

Oprindelig hyrede jeg Selvbyg Support ind som min bygherrerådgiver i forbindelse med byg af nyt hus fra et af DKs større byggefirmaer. I den forbindelse fik jeg rigtig fin vejledning og gode råd omkring tilbud kontrakt. Jeg endte dog med at springe fra kontrakten fra byggefirmaet, fordi mine ønsker/ændringer til huset betød en markant prisforøgelse. I stedet tilbød Selvbyg Support at indhente tilbud fra lokal entreprenør, hvilket viste sig at være svaret for mig. Tilbuddet imødekom både mine ønsker til huset og mit budget. Jeg hyrede Selvbyg Support (pakkeløsning) til at hjælpe, rådgive og følge byggeriet fra start til slut. Jeg giver klart min anbefaling til at bruge Selvbyg Support, hvis du/I står og skal bygge nyt hus, hvad enten det er gennem typehusfirma eller mere på egen hånd. Det er god, stabil og tryg rådgivning.

-Pia Routhe, Klitmøller 

Har stor kendskab til byggeriersfaser, og har stor håndværksmæssigt indsigt. Har kendskab til aftalegrundlaget AB 18, og kan bruge det i praksis. Stor byggeteknik indsigt og forståelse Hurtig respons. Vil anbefale Selvbyg Support til entreprenør og private/offentlig bygherre, som ønsker en rådgiver den håndværksmæssigt forståelse.

- Sennels Entreprenør A/S

Har været yderst tilfreds med hjælpen til vores kvalitetssikring og opsætning af vores byggesager Redebyg og Salviehusende her i Thy

- Handest Vvs

Lad os starte samarbejdet