Om os

Selvbyg Support agerer som bygherrerådgiver på baggrund af et betydeligt entreprenørkendskab og en bred viden om byggebranchen.

 

Skarpt blik for kvalitetssikring og sunde, økonomiske løsninger

Flere års erfaring med projektstyring er grundlaget for, at Selvbyg Support kan tilbyde seriøs rådgivning til jer, der sætter gang i offentligt og privat byggeri og derfor har brug for professionel styring gennem hele byggeprocessen.

Vi har et skarpt blik for kvalitetssikring og sunde, økonomiske løsninger.

Selvbyg Support ejes af Dennis Jensen, der er uddannet murer og bygningskonstruktør. Fra 2014 til 2020 har han virket som byggeleder og projektleder for forskellige entreprenører med base i Østjylland

Selvbyg Support har solidt byggeteknisk indsigt

Nævneværdige projekter, som han har haft ansvar for, er boligkomplekserne Åhusene og Risskovbrynet i Århus, Koldinghave i Kolding samt renovering af en butiksarkade ved Klostertorv, Århus.

Erfaring

Selvbyg Support blev stiftet i 2020 og har base i Thisted.

Et af de større projekter, som Selvbyg Support i 2021 har været involveret i, er ”Redebyg”, nybyggeri af 45 lejeboliger i Klitmøller.

Dennis Jensen har her ageret som projektleder for Tingstrup Murerforretning, der har vundet betonentreprisen.
Selvbyg Support har i projektet arbejdet med deltidsplaner, bestilling af materialer, tilbudsberegning, projektstyring byggemøder, kvalitetssikring, koordinering af arbejdet med totalentreprenøren og planlægning af støbearbejdet.

års erfaring

anmeldelser

Tilfredshed går begge veje

 

Oprindelig hyrede jeg Selvbyg Support ind som min bygherrerådgiver i forbindelse med byg af hus fra et af DKs større byggefirmaer. I den forbindelse fik jeg rigtig fin vejledning og gode råd omkring tilbud kontrakt. Jeg endte dog med at springe fra kontrakten fra byggefirmaet, fordi mine ønsker/ændringer til huset betød en markant prisforøgelse.

-Pia Routhe, Klitmøller 1/4

I stedet tilbød SelvbygSupport at indhente tilbud fra lokal entreprenør, hvilket viste sig at være svaret for mig. Tilbuddet imødekom både mine ønsker til huset og mit budget. Jeg hyrede SelvbygSupport (pakkeløsning) til at hjælpe, rådgive og følge byggeriet fra start til slut.

-Pia Routhe, Klitmøller 2/4

Under hele processen - fra den første streg på en tegning til det endelige hus - havde jeg tillid til rådgivningen. Alt i alt en hjælp, der betød færre bekymringer og en tryghed for mig. Tilliden blev skabt igennem imødekommenhed, tilgængelighed og grundighed, samt usædvanlig stor tålmodighed og lytten til mig og mine ønsker - hvilke godt kunne stikke af.

-Pia Routhe, Klitmøller 3/4

Jeg giver klart min anbefaling til at bruge SelvbygSupport, hvis du/I står og skal bygge nyt hus, hvad enten det er gennem typehusfirma eller mere på egen hånd. Det er god, stabil og tryg rådgivning.

-Pia Routhe, Klitmøller 4/4

Har stor kendskab til byggeriersfaser, og har stor håndværksmæssigt indsigt. Har kendskab til aftalegrundlaget AB 18, og kan bruge det i praksis. Stor byggeteknik indsigt og forståelse Hurtig respons. Vil anbefale Selvbyg Support til entreprenør og private/offentlig bygherre, som ønsker en rådgiver den håndværksmæssigt forståelse.

- Sennels Entreprenør A/S

Har været yderst tilfreds med hjælpen til vores kvalitetssikring og opsætning af vores byggesager Redebyg og Salviehusende her i Thy

- Handest Vvs

Lad os starte samarbejdet